Proefglazen zijn binnen!

Het is de eerste keer dat de bierproeverij in Nieuw-Namen wordt georganiseerd. Bij een evenement als deze hoort natuurlijk een eigen proefglas. Diverse vormen van glazen zijn bekeken samen met verschillende opdrukken. Uiteindelijk is een tulpvormig glas geselecteerd. Het drinkt smakelijk en het bouquet van het bier blijft in het glas. Optimaal om te genieten.
De opdruk  moest duidelijk zijn, niet te druk, goed zichtbaar op de driekleur (donker, amber en blond bier) en iets herkenbaars van Nieuw-Namen bezitten.
Dit laatste is gevonden in de afbeelding van een mol. Nieuw-Namen, ook wel De Kauter genoemd, ligt om een verhoging in het landschap. Een “molshoop”, dit is ook de link  waarom ze de mensen hier Kauter-Mollen noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *